Installatiebedrijf Klok – Diever

Installatiebedrijf Klok is sinds april 1993 operatief in de installatiebranche. Het bedrijf is opgericht door de gebroeders Klok in eerste instantie is men van start gegaan op het terrein van de hengstenhouderij van hun vader. Het bedrijf liep echter goed en kreeg een goede naam in de regio. Door de groei die Installatiebedrijf Klok heeft doorgemaakt werd de locatie op de hengstenhouderij te klein. De keuze om een nieuw onderkomen te zoeken werd gemaakt om de groei van het bedrijf te continueren. In september 1999 opende de gebroeders hun nieuwe locatie aan het moleneinde 37 in Diever. Een jaar later werd de showroom compleet met badkameropstellingen ingericht en werd men lid van de landelijke organisatie Sanidrome. Inmiddels is installatiebedrijf Klok uitgegroeid als een toonaangevend bedrijf in de regio. Ons bedrijf telt inmiddels 30 medewerkers allen met hun eigen specialisatie en vakinhoudelijke kennis.

Installatiebedrijf Klok heeft kwaliteit van de geleverde installaties hoog in het vaandel staan. Alles wordt volgens de nieuwste technieken, voorschriften en snufjes aangelegd. Mede door de werkvoorbereiding en onze zeer attente medewerkers kunnen wij onze kwaliteit garanderen en waarborgen.

Onze kracht komt tot uiting door de diversiteit aan werkzaamheden die men aan hun klanten aanbiedt. Als groot voordeel heeft dit dat wij de sturende factor zijn van de totale installatie. U heeft 1 aanspreekpunt en op 1 plaats worden de beslissingen genomen. Het maakt niet uit wat voor opdracht u heeft op het gebied van installatietechniek. Onze werkvoorbereiders kijken naar de technische haalbaarheid, vervolgens worden er tekeningen gemaakt en onze zeer gedreven buitendienst medewerkers verzorgen de uitvoering. Ook hier geldt dat een project bij een en dezelfde persoon blijft zo weten onze buitendienst medewerkers gelijk waar ze met hun vragen terecht kunnen. De communicatielijnen blijven zo kort en dit komt ten goede aan de efficiëntie.

informatie

website installatiebedrijf